Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο Burak Hakki στην Θεσσαλονίκη!!!

0 σχόλια

Όπως ο ίδιος ο Burak Hakki ενημέρωσε τους φίλους και θαυμαστές του μέσα από το προσωπικό προφίλ του στο facebook και το twitter βρέθηκε για ένα 3 ημερο στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης!!

                                 

                                      
 Η επίσκεψη δεν είχε χαρακτήρα χαλάρωσης στην όμορφη συμπρωτεύουσα αλλά ο Burak Hakki βρέθηκε εκεί για να συνομιλήσει με τον Έλληνα σκηνοθέτη και παραγωγό Γιάννη Κουτσομύτη για να συζητήσουν για την νέα του ταινία

Ο Burak Hakki έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας 4-3 




Την ίδια μέρα επισκέφτηκε και το τουρκικό προξενίο της Θεσσαλονίκης, στο σπίτι  που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Mustafa Kemal Ataturk









Στο τουρκικό προξενίο μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι " για το "MAKEDONIA TV"!Στην εκπομπή μίλησε για τον πατέρα του που κατάγεται από την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και τους Έλληνες, τον γιό του , την ιδανική γι αυτόν σύντροφο αλλά και τις φοβίες του!!!


Έκανε βόλτα για πολλές ώρες στην όμορφη πόλη και όπου βρισκόταν δεν δίστασε να βγάλει φωτογραφίες και να τις μοιραστεί με τους θαυμαστές του στο twitter!! Πολλοί ήταν και εκείνοι που τον αναγνώρισαν και τον φώναζαν "Κεναν" και βγήκαν φωτογραφίες μαζί του!!!!





Το ίδιο απόγευμα ο ηθοποιός δείπνησε με την παρέα του -στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ο Τούρκος πρόξενος- στην ταβέρνα "Το φρέσκο ψάρι" στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης!!! Ο ηθοποιός γεύτηκε εκλεκτούς μεζέδες και ο Μιχάλης Γκάνης -ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού - είχε κανονίσει όλο το μενού αλλά και την άψογη φιλοξενία στο μαγαζί του για τον Τούρκο ηθοποιό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός και η παρέα του απόλαυσαν μπακαλιάρο με σκορδαλιά,γαρίδες,σαγανάκι,διάφορα ψάρια ,ελληνική σαλάτα και χταπόδι και όπως είπε στον ιδιοκτήτη του αρέσει πολύ!! Θαυμάστριες του ηθοποιού που βρέθηκαν στο μαγαζί-ακόμα και από την Καλαμαριά- ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και αυτός δεν αρνήθηκε! Μάλιστα ήταν πολύ ευγενικός με όλους και έδωσε μπουρμπουάρ στο προσωπικό του μαγαζιού!!









Το βράδυ της ίδιας μέρας ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό κλαμπ της πόλης για να δει από κοντά την νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης!

Την Τρίτη 5-3 το πρωί το επίσημο fan club του στην Ελλάδα βρέθηκε στο ξενοδοχείο του για να τον συναντήσει !!! 
Ο Μπουράκ μας δέχτηκε με πολύ χαρά και μας ενημέρωσε πως θα φύγει την επόμενη μερα!!!

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Burak βρέθηκε στα jumbo για να αγοράσει παιχνίδια για τον μικρό του γιο!!!!
Το απόγευμα και ενώ οι περισσότεροι φαν του πίστευαν πως ο ίδιος έφυγε από την πόλη έκανε την έκπληξη!!! Με δημοσίευσή του κάλεσε τους θαυμαστές του να βρεθούν στις 6:15 στην Πλατεία Αριστοτέλους! Εκεί μίλησε με όλες και έβγαλε φωτογραφίες με όλες!!! Μάλιστα η διαχείριση του fan club του (Official Burak Hakki Greek Fan Club) ήρθε σε επικοινωνία με το Star Channel της Ελλάδας και ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο κανάλι!

 







Το βράδυ της Τρίτης ο Burak με την παρέα του δείπνησε στο εστιατόριο "Παλάτι" στα Λαδάδικα και επιδόθηκε και στο μπουζούκι !!! 

Την Τετάρτη ο Burak μίλησε τηλεφωνικώς στο "Κοσμοράδιο" αφού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί εκεί όπως ήταν προγραμματισμένο λόγω του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη!!
Μία από τις διαχειρίστριες του Επίσημου fan club του βρέθηκε στο αεροδρόμιο λίγο πριν ο Τούρκος ηθοποιός αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη μίλησε μαζί του και τον αποχαιρέτησε!!!!




Ο Τούρκος ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους εργαζόμενους της Turkish Airlines!!


Τέλος ο ηθοποιός μας χαιρέτησε και εμείς του ευχηθήκαμε να έχει ένα καλό ταξίδι!!!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου