Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Burak Hakki στην Ρόδο για τα βραβεία Gusepe siacca!

0 σχόλια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω του blog μας πριν λίγες μέρες ο Τούρκος ηθοποιός επισκέφθηκε την Ρόδο στο πλαίσιο του πολιτιστικού 3ημέρου των Διεθνών βραβείων Gusepe siacca!
Ο ηθοποιός έφτασε στην Ρόδο με αεροπλάνο όπως μας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook την Παρασκευή 13/9/2013


Στην Ρόδο βρέθηκε και το επίσημο fan club στην Ελλάδα του ηθοποιού ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τα βραβεία στα οποία παραβρέθει ο διάσημος ηθοποιός !!!

Μετά το κάλεσμα της Γενικής Γραμματέα των βραβείων κυρίας Βίκυς Μπαφατακη στα βραβεία αυτά συνυπήρξε με τον μεγάλο Έλληνα Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή . Ο κύριος Σμαραγδής είπε για τον Burak Hakki ότι είναι πολύ γλυκό παιδί και πολύ πιο όμορφος από κοντά.

Το βραβείο στον Burak το απένειμαν η εκπρόσωπος των βραβείων στην Ελλάδα κυρία Φωτεινή Βρυνα την μέρα της μεγάλης συναυλίας που έδωσε ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας . Από το πλευρό του δεν έλειψε η κυρία Bahar Aki υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Τουρκίας για τα βραβεία .

 Ο Burak Hakki στο παρακάτω βίντεο λέει : "Σήμερα βρίσκομαι εδώ και αισθάνομαι παρα πολύ περήφανος που παραβρίσκομαι με τόσο μεγάλους καλλιτέχνες. Απο μικρός μεγάλωσα σε μία οικογένεια μέσα στην οποία είχαμε ακούσματα για τους 2 λαούς και το πόσο αγαπημένοι ήταν μεταξύ τους αφού ο πατέρας μου είναι από την Ελλάδα και γεννήθηκε στην Κομοτηνή. Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα έχω έρθει αρκετές φορές και από το λίγο χρονικό διάστημα που γνώρισα τον κύριο Μίμη είδα πόσο ευαίσθητος και πόσο νέος είναι στην ψυχή. Ειλικρινά είμαι πανευτυχής που βρίσκομαι ανάμεσά σας. " 
Μετά η κυρία Φωτεινή Βρυνα εκπρόσωπος της Ελλάδας στα Βραβεία είπε ότι σήμερα τιμούμε τον Burak Hakki στα πλαίσια της φιλίας των 2 λαών σε ένα νησί που είναι το σταυροδρόμι του πολιτισμού. Το γλυπτό και το βραβείο του Burak είναι του κυρίου Σοβατσογλου και απεικονίζει 2 ανθρώπους να χορεύουν χωρίς σύνορα στα πλαίσια του πολιτισμού. Μετά ο Burak Hakki είπε στα ελληνικά : "ευχαριστώ πολύ". Έπειτα του παρέδωσαν και το γλυπτό της κυρίας Δήμητρας Λαδρετσα που απεικονίζει έναν άνθρωπο με βιολί τον γνωστό σε όλους μας ρόλο του Κενάν,μέσω του οποίου αγαπήσαμε τον Burak Hakki εδώ στην Ελλάδα. 



Το πιο συγκινητικό ωστόσο της όλης βραδιάς συνέβη off camera όταν ο κύριος Μίμης Πλέσσας πήγε να χαιρετήσει τον Burak Hakki μετά το γεύμα που δόθηκε στο ξενοδοχείο όπου μένανε και ο Burak φίλησε το χέρι του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.



 Ευχαριστούμε πολύ δημόσια τα βραβεία Giuseppe Sciacca την κυρία Βίκυ Μπαφατακη Γενική Γραμματέα των Βραβείων αλλά και τις κυρίες Φωτεινή Βρυνα εκπρόσωπο της Ελλάδας στα βραβεία, την κυρία Bahar Aki εκπρόσωπο της Τουρκίας στα βραβεία για την παραχώρηση του βίντεο,την κυρία Θεοδώρα Αυγουλιδου και την κυρία Δήμητρα Λαδρετσα για την πρόσκλησή τους στα βραβεία..

Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Burak Hakki στην Ρόδο θα βρείτε εδώ !



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου