Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πως τελείωσε ο 2ος κύκλος του "Yer Gok Ask";

0 σχόλια
Μετα τα ευχαριστα νέα οτι ο Burak θα παιξει στη σειρά Ρώτα την αγάπη να σας θυμισω πως τελειωσε ο 2ος κυκλος της σειρας και τι θα ακολουθησει στον 3ο οπου θα κανει την εμφανιση του ο Βurak σε ποιον ρολο και τι ακριβως επι της οθονης ....

ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ;

O νεαρός Γιλμάζ και η Χαβά στο γάμο τους! 
...Ο νεαρός Γιλμάζ και η Χαβά παντρεύονται. Παρότι δεν αγαπιούνται είναι ο μόνος τρόπος για να είναι η Χαβά δίπλα στον Γιουσούφ, ενώ για τον Γιλμάζ είναι ο μόνος τρόπος για να εκδικηθεί τους Χαντζίογλου! 
Τον γάμο,...ωστόσο, παρακολουθεί κρυμμένος και ο Γιουσούφ, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του παντρεύεται άλλον. 
Η Μπαντέ, η οποία βρίσκεται έξω από την αίθουσα, θέλει να εκδικηθεί τη Χαβά που μπήκε ανάμεσα σε αυτή και τον Γιουσούφ, και βάζει φωτιά στην αίθουσα που γινόταν ο γάμος! Στην αίθουσα δεν ήταν οι οικογένειες της Χαβά και του Γιουσούφ, ευτυχώς, αν και μέσα ήταν ο ίδιος ο Γιουσούφ! Και κάπως έτσι τελειώνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς!



ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (3ος ΚΥΚΛΟΣ)

Ο τρίτος κύκλος της σειράς συνεχίζει στο σημείο που σταμάτησε: στη φωτιά! Δυστυχώς στη φωτιά ο Γιουσούφ, ενώ η Χαβά θρηνεί από πάνω του, ενώ είναι πια παντρεμένη με το Γιλμάζ! Η Χαμιγιέτ και οι άλλοι Χαντζίογλου θρηνούν τον θάνατο του Γιουσούφ, ενώ ο Μεχμέτ αφήνει τη Πελίν για τα μάτια της Μπαντέ, μιας και το πεδίο είναι πια ελεύθερο!
Η Μπαντέ όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ πέθανε στη φωτιά που έβαλε αυτή, έχει τύψεις και αποπειράται να αυτοκτονήσει, ενώ η Χαβά παθαίνει κατάθλιψη και κλείνεται στον εαυτό της! Η Χαβά θα γεννήσει και θα βγάλει το μωρό "Γιουσούφ"!
Στη Καππαδοκία καταφτάνει ένας νέος και ωραίος επιχειρηματίας, ο Κενάν! Ο Κενάν είναι ο ήρωας που θα κλέψει τη καρδιά της Χαβά και της Μπαντέ! Η Χαβά και η Μπαντέ θα βρεθούν αντιμέτωπες για άλλη μια φορά, όχι για τον Γιουσούφ, αλλά για τον Κενάν!
Επίσης, μαζί με τον Κενάν, φτάνει ο αδερφός του, Χαλίτ, η μητέρα του, Χαϊριγιέ, ο πατέρας του, Αχμέτ, και οι αδερφές του, Τζερέν και Μεριέμ! Η Χαϊριγιέ, μια δυναμική γυναίκα, θα γίνει πολύ καλή φίλη με τη Χαμιγιέτ! Ο Αχμέτ, ωστόσο, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του εμπρηστή, ενώ η Τζερέν θα γοητεύσει τον Μεχμέτ και η Μεριέμ τον Τζελάλ, πατέρα της Μπαντέ! Ο Τζελάλ θα αφήσει τη Μινεβέρ, η οποία θα τρέξει στην αγκαλιά της μητέρας της με δάκρυα στα μάτια!
Η Χαβά, ο Γιλμάζ, ο Κενάν, ο Χαλίτ, η Μπαντέ, η Μεριέμ και η Τζερέν θα μπλέξουν τις ζωές τους σε ένα ερωτικό...πολύγωνο, ενώ όλα θα ανατραπούν όταν η Χαβά ξεπεράσει το Γιουσούφ και αγαπήσει αληθινά τον Κενάν!

{γεωργια}

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου