Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο Burak Hakki στην Π.Γ.Δ.Μ.(F.Y.R.O.M.)

0 σχόλια
Όπως μας είχε ενημερώσει ο ίδιος ο Μπουράκ μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook και του προφίλ του ο ίδιος από χθες βρίσκεται στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Π.Γ.Δ.Μ.-F.Y.R.O.M.) με σκοπό να παρευρεθεί στην εκπομπή του Dragan Vucic με το όνομα  "На турско кафе со." του Kanal 5 της Π.Γ.Δ.Μ-F.Y.R.O.M.!


O Μπουράκ Χακί έφτασε χθες στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων -πρωτεύουσας της Π.Γ.Δ.Μ-F.Y.R.O.M..- όπου βρίσκονταν πολλοί θαυμαστές του που πήγαν για να τον καλωσορίσουν αλλά και ο Dragan Vučič που θα τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του!!! 


  
















Ο Μπουράκ μας ενημέρωνε χθες το βράδυ σχετικά με τις κινήσεις του!! Ανέβασε την φωτογραφία του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου 

αλλά και του καπέλου που φορούσε το οποίο όπως είπε σχεδίασε αποκλειστικά γι αυτόν η αδερφή του μαζί με το μηχανάκι!

Ο Μπουράκ έφτασε στην πόλη της Οχρίδας και όπως ενημέρωσε το twitter του του άρεσε και η λίμνη και το μέρος πολύ!!

Σήμερα το πρωί έκανε κάποιες επισκέψεις στην πόλη της Οχρίδας και ήπιε τον καφέ του αλλά και επισκέφτηκε εκκλησία της πόλης! 










Ο Μπουράκ Χακί θα βρεθεί στην εκπομπή "На турско кафе со." του Kanal 5 που σημαίνει "Τούρκικος καφές με.."("Turkish coffee with..") το Σάββατο στις 9 το βράδυ! Η εκπομπή αυτή φιλοξενεί διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας και φέτος το καλοκαίρι γυρίζεται σε μία παραλία της λίμνης της Οχρίδας-γι αυτό το λόγω και ο Μπουράκ βρίσκετε από χθες εκεί!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο μέσα από την σελίδα του fan club στο facebook αλλά και μέσω του ιστολογίου μας! 


Επίσης επειδή το θέμα της επίσκεψης του Μπουράκ στην Π.Γ.Δ.Μ-F.Y.R.O.M.. προκάλεσε ποικίλα σχόλια και κάποια από αυτά αρνητικά στην σελίδα του φαν κλαμπ μας και από κατοίκους της Π.Γ.Δ.Μ-F.Y.R.O.M.. αλλά και από Έλληνες θαυμαστές του Burak Hakki η στάση του fan club μας -και πιστεύω κάθε ελληνικού φαν κλαμπ για τον Burak -απέναντι στους κατοίκους της Π.Γ.Δ.Μ- -F.Y.R.O.M. αναφέρετε στο εξής μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας :


ενώ η στάση μας απέναντι στους Έλληνες θαυμαστές που κατηγορούν τον Μπουράκ η εξής :




Δεν γνωρίζουμε την θέση των fan club στην Π.Γ.Δ.Μ.-F.Y.R.O.M. αλλά όποια και να είναι αυτή εμείς δεν θα αλλάξουμε !! Ευχαριστούμε για την κατανόηση ! :-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου