Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Dacta film festival

0 σχόλια



Την Δευτέρα ο Burak παρευρέθηκε στο Dacta film festival για την βράβευση της ηθοποιού Fatma Girik με την οποία είχε παίξει στο "Gurbet kadini " το 2003!! Ο Burak συγκινήθηκε γιατί αυτή η μεγάλη ηθοποιός της Τουρκίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν!! Επίσης παρευρέθηκαν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί της Τουρκίας όπως η Ece Uslu η συμπρωταγωνίστρια του από το "Kizim Nerede"!







Ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε : Burak Hakkı yeni dizisindeki karakter görseli ile katıldı geceye.İnce bıyıkları ve arkaya doğru taranmış saçları ile amfitiyatroya girdiğinde özellikle hanımların çılgınca alkışladığı Burak Hakkı için Fatma Girik"O çok yakışıklı genç bir adam ama ,dünyada ondan iyi tek bir kişi bile bulunmaz" dedi. Fatma Girik'e saygı gecesine katılmak için bir günlüğüne Datça'ya gelen Burak Hakkı ise"Fatma Girik ile tanıştığım o ilk anı asla unutmam .O beni en çok etkileyen kadınlardan biri"dedi. Kaynak:Birgün Bundan daha onur verici bir cümle duyamam sanırım hayatta:))) paylaşmak istedim!!!


A Brillant Actress told great things about me yesterday night which i was honored so much :) !!

Εμείς τον αγαπάμε πολύ γι αυτό που είμαι και συμφωνούμε απόλυτα με την "Brilliant actress" όπως την αποκάλεσε ο ίδιος!!! :))

BURAK HAKKI OFFICIAL GREEK FAN CLUB


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου