Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μία Κυριακή με τον Burak Hakki!!!!

0 σχόλια





Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει καιρό πριν το Burak Hakki Greek Fan Club του facebook επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη όπου θα συναντούσε τον Burak μας! Η προγραμματισμένη εκδρομή των κοριτσιών στην Κωνσταντινούπολη έγινε στις 30/4-5/5/2011 !!!! Η συνάντηση με τον Burak έγινε την Κυριακή 1 Μαϊου 2011 στην Πρίγκηπο, το νησί στο οποίο έγιναν τα γυρίσματα της σειράς "Dudaktan Kalbe" ή αλλιώς "Κισμέτ" μέσα από την οποία αγαπήσαμε τον Burak Hakki ως Κενάν!!! Τα κορίτσια έφτασαν στην Πρίγκιπο με μισθωμένο καραβάκι !! Δείτε φωτογραφίες :

Τα κορίτσια φτάνουν στην Πρίγκηπο!
Η συνάντηση με τα κορίτσια ήταν προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι και ο Burak έφτασε εκεί στις 13:15!!! Τρία κορίτσια από την ομάδα μαζί με την βοηθό του Burak την Gokce Altan πήγαν να τον πάρουν από το λιμάνι!




...και έφτασαν στην ταβέρνα!!!


Η συνάντηση στην ταβέρνα εξελίχθηκε πολύ όμορφα! Μόλις μπήκε μέσα ο Burak όλοι τον χειροκρότησαν!! Η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει! Πολλοί κάτοικοι του νησιού έμπαιναν στο μαγαζί να του μιλήσουν ή τον φωτογράφιζαν από την πόρτα!!! Αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου για το πρόσωπό του!!! Αυτός τους χαιρετούσε!!!Έπειτα η Αναστασία Καλογεροπούλου, η εμπνευστής της εκδρομής και της συνάντησης. διάβασε ένα κείμενο στον Burak στο οποίο τον καλωσόριζε εκ μέρους όλων των κοριτσιών και του ευχήθηκε να μία ευχάριστη μέρα μαζί τους! Το κείμενο μετέφρασε στον Burak ο κύριος Στέργιος ο μεταφραστής τους!! Ο Burak τους ευχαρίστησε και τους καλωσόρισε !!! Επίσης η Αναστασία είπε ότι είναι μεγάλη τους τιμή που δέχτηκε να τις δει στο πανέμορφο νησί (Buyukada) όπου έγιναν τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς "Dudaktan Kalbe", η οποία ήταν η αφορμή για να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε!!! Έκλεισε λεγοντας ότι όλοι μας θα είμαστε κοντά του και θα τον στηρίζουμε μέσα από την σελίδα "BURAK HAKKI GREEK FAN CLUB"!! Της ευχαρίστησε όλες!!! Έπειτα πήρε το δώρο του group !!!


Στην συνέχεια και ο ίδιος είχε ένα μικρό δώρο για όλα τα κορίτσια και τους τα μοίρασε!
Ήταν μαγνητάκια όπου είχε διάφορετική φωτογραφία του για κάθε μία και έγραφε "ευχαριστώ" και "1.05.2011/Büyükada" ! Για να θυμούνται για πάντα την όμορφη συνάντηση!


Στην ταβέρνα του Μίλτου έφαγαν, ήπιαν και μίλησαν για όλα!!! Για το Kizim Nerede, o Burak διέψευσε τις φήμες περι χωρισμού του και πολλά άλλα!!! Ήταν μία μεγάλη παρέα με πολύ κέφι!!! Κατά την διάρκεια του γεύματος ο Burak είπε ότι θα κλείσει άμαξες για όλα τα κορίτσια για ένα μικρό tour στο νησί, για να τους ξεναγήσει και να δουν τα σπίτια όπου γυρίστηκε η σειρά!!! Αυτή η κίνησή του συγγίνησε πολύ τα κορίτσια!!!





O Burak τους ξενάγησε σε όλο το νησί , στα σπίτια όπου γυρίστηκε η σειρά και έβγαζε φωτογραφίες με όλες!!! Ήταν πολύ ευδιάθετος και χαρούμενος με την επίσκεψή τους και το έδειχνε με κάθε τρόπο!!!!









Μετά από την όμορφη ξενάγηση στο πανέμορφο νησί που διήρκησε μία ώρα τους πρότεινε να πάνε να πιουν ένα καφέ και να μιλήσουν! Όλες δέχτηκαν με χαρά!!! Μιλούσαν για όλα και είχαν γίνει μία όμορφη παρέα! Ο Burak δεν άφησε καμία παραπονεμένη!!!Μην παραλείψουμε φυσικά να πούμε ότι υπέγραψε αυτόγραφα για όλες!!!









Και επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι 7 ώρες μετά η όμορφη αυτή συνάντηση στην Πρίγκηπο έφτασε στο τέλος της!! Έβγαλαν μία φωτογραφία όλοι μαζί και ετοιμάστηκαν να φύγουν!Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τελείωσε και η μέρα με τον Burak αφού γύρισε στην Κωνσταντινούπολη με το δικό τους καραβάκι έτσι τα κορίτσια πέρασαν χρόνο μαζί του και εκεί!
Η φωτογραφία του group!
Στο καραβάκι!


Επιστρέφοντας στην Κωνσταντινούπολη!

Και η συνάντηση έφτασε στο τέλος της!! Εκείνη την μέρα ο Burak δήλωσε ότι το "BURAK HAKKI GREEK FAN CLUB" αποτελεί πλέον το OFFICIAL fan club του στην Ελλάδα!!!


Τέλος να αναφέρουμε ότι ο τουρκικός τύπος ασχολήθηκε πολύ με την επίσκεψη!!


Το κείμενο του άρθρου στα ελληνικά

ΜΑΓΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ )

Δίπλα από την μεγάλη φώτο

Ο πρωταγωνιστής Burak Hakkı, της αγαπημένης σειράς "Dudaktan Kalbe", που παίχτηκε πριν από δύο σεζόν, βρέθηκε την προηγούμενη μέρα, με τις Ελληνίδες θαυμάστριές του στην Πρίγκηπο."Περάσαμε μια ευχάριστη ημέρα" είπε ο Hakkı.

Κάτω απο την μεγάλη φώτο

Ο χαρακτήρας, Αστυνομικός Kağan ,της σειράς "Kızım Nerede", που υποδύεται ο Burak Hakkı, την προηγούμενη μέρα έκανε βόλτα στο νησί με τις Ελληνίδες θαυμάστριές του. Η σειρά "Dudaktan Kalbe" που τελείωσε πριν απο δύο σεζόν - πρωταγωνίστησε με την Aslı Tandoğan- δημιούργησε θύελλα στην Ελλάδα, και ο Burak Hakkı επισκέφτηκε την Ελλάδα,τον Οκτώβριο, σαν επίσημος καλεσμένος. Μετά από αυτήν την συνάντηση δημιουργήθηκε το Burak Hakkı Fun Club που αριθμεί -σε πολύ σύντομο διάστημα- 3000 μέλη.
Μεταξύ των μελών, έγινε κλήρωση και επιλέχτηκαν 150 γυναίκες, οι οποίες πέρασαν μαζι με τον Burak Hakkı μια ολόκληρη μέρα στην Κωνστ/πολη. Την 1η Μαϊου, οι Ελληνίδες θαυμάστριές του, συναντήθηκαν στην Πρίγκηπο με τον πρωταγωνιστή του 'Dudaktan Kalbe' Burak Hakkı.
Μετά το φαγητό με τις θαυμάστριές του ο Hakkı έκανε το γύρο του νησιού με τις άμαξες και τους έδειξε τα μέρη που γυρίστηκε η σειρά.
Μετά τη βόλτα στο νησί, ο όμορφος ηθοποιός και οι θαυμάστριές του ήπιαν τσάι δίπλα στη θάλασσα,συζήτησαν,έβγαλαν φωτογραφίες όλη την ημέρα και τους υπέγραψε αυτόγραφα. Ο Burak Hakkı έμεινε μαζί με τις Ελληνίδες θαυμάστριές του μέχρι τις 19.00 και είπε πως αυτή η συνάντηση τον έκανε πολυ χαρούμενο και την απόλαυσε πολύ.

Κάτω από την μικρή φώτο

Η μία πρόταση υποδέχεται την άλλη.
Ο Burak Hakkı είναι πολύ αγαπητός στην Ελλάδα. Στον όμορφο ηθοποιό γίνονται προτάσεις από την γειτονική Ελλάδα για σειρές και για εκπομπές.

Ευχαριστούμε τις Maria Galani και την Ludmilla Milinsky για την μετάφραση του άρθρου!!!!

Όλα τα κορίτσια έμειναν πολύ ευχαριστημένα με την συνάντηση αφού ο Burak τους αφιέρωσε μία ολόκληρη μέρα στην πανέμορφη Πρίγκηπο (Büyükada) , τους μίλησε για όλα, έβγαλε με όλες φωτογραφίες και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα!!! Έγιναν από την αρχή μία μεγάλη παρέα!!! Και ο ίδιος ο Burak χάρηκε πολύ με την συνάντηση !! Δήλωσε γι αυτή : " Thanks for this nice visit .. It was a great meeting from my point of view.. I hope you enjoyed your visit too.. Regards :) " δηλαδή σε απλά ελληνικά "Ευχαριστώ για την όμορφη επίσκεψη.. Ήταν μία υπέροχη συνάντηση από την δικιά μου όψη.. Ελπίζω να απολαύσατε την επίσκεψή σας και εσείς.. Χαιρετίσματα :) "


Αλλά επειδή πολλά είπα και λίγα είδατε και μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις δείτε εδώ τις υπόλοιπες φωτογραφίες από την συνάντηση https://www.facebook.com/media/set/?set=a.208587662506297.58468.153720921326305 αλλά και τα βίντεο από την Πρίγκιπο

https://www.facebook.com/video/video.php?v=219920818037854 (Μια χαμένη Κυριακή με τον Burak Hakki)



Εμείς τον αγαπάμε και θα τον στηρίζουμε πάντα!! :)

THIS IS THE OFFICIAL BURAK HAKKI GREEK FAN CLUB!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου